Juhannus meni hyvästä seurasta ja aivan järjettömän hyvästä ruoasta nauttien.
Perjantaina grillattiin makkaraa ja lihaa, kylkeen oli salaattia ja patonkia. Lauantaina herkuteltiin lohella ja uusillaperunoilla ja illalla nautiskeltiin lettuja mansikka-vadelmahillon kera. NAM.
Mun mielestä kesä ei oo kesä jos ei saa edes kerran syödä uusiaperunoita aidon voin kanssa.
Mun mielestä kesä ei oo kesä jos ei saa edes kerran syödä uusiaperunoita aidon voin kanssa.
Kamera ei ollut mökkeilessä kovinkaan suuressa käytössä, joten mitään vesikielelle nostattavia kuvia ei oo valitettavasti juhannuksesta tarjolla.
Sen sijaan tarjoon yhden ohjeen kanasalaatista.
Tarvitset:
- Kanasuikaleita
- Fetakuutioita
- Oliiveja
- Kurkkua
- Tomaattia
- Jäävuorisalaattia
- Majoneesia
Paista kanat ja mausta grillimausteella,curryllä,mustapippurilla ja ripauksella suolaa.
Pilko muut ainekset sillä välin kun kana jäähtyy. Sekoita kaikki majoneesin kanssa sekasin ja lisää vielä hippunen currya mausteeksi.
Nauti välittömästi tai laita hetkeksi jääkaappiin "antautumaan".
Annos oli vaikee kuvattava. |
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti