keskiviikko 17. huhtikuuta 2013

Paprika-koskenlaskija keitto

Chilistä innostautuneena(onks toi muka joku sana oikeesti?) päätin kehitellä taas jotain sellasta ruokaa, mihin tota chiliä vois laittaa. Chilihän on paprikakasvi joten mihinkä se paremmin sopis kun paprikakeittoon : )

Tässä siis tulleepi paprikakeiton ohjetta!



2 punaista paprikaa
2 chiliä (vahvuus oman maun mukaan)
½ pakettia paprikakoskenlaskijaa
1,5dl kuohukermaa
1 kasvisliemikuutio
1l vettä
1 valkosipulinkynsi
mustapippuria



Ohje:

Laita vesi ja kasvisliemikuutio kiehumaan. Pilko paprikat,chili ja valkosipulinkynsi.
Lisää kiehuvaan veteen, sekoita ja anna kiehua muutama minuutti.




Soseuta sauvasekoittimella ja lisää kuohukerma ja mustapippuri, sekoita vielä kuohkeaksi.
Pilko juusto paloiksi ja anna sen sulaa joukkoon.

Nauti kylmän maidon ja juustonäkkileivän kanssa!




Namnam!


Ps. Tällä ohjeella tuli melko tulista näin kokemattomalle chilin käyttäjälle, vaikka käytin pirkan mietoja chilejä. Tätä on myös pakko kokeilla joskus ilman chiliä : )

1 kommentti:

Unknown kirjoitti...

Tuli hyvää soppaa! Laitoin yhden chilin ja kun valkosipuli ei ole mieleeni laitoin yhden makean sipulin ja varsiselleriä. Ruokakermaa oli pipourisellaista vain oli