Nämä ovat siis täytetty jalopenoilla ja valkosipuli creme bonjourilla
5klp
300g jauhelihaa
10kpl jalopenoja
1paketti valkosipuli creme bonjouria
aromisuolaa
pippuria
öljyä
Jaa jauheliha viiteen osaan. Taputtele osat litteiksi lätyiksi ja mausta aromisuolalla ja pippurilla.
Ota jalopenoista kannat pois, levitä creme bonjouria paksusti jauhelihan päälle. Paina 2 tai 3 jalopenoa per jauhelihapötkö creme bonjouriin.
Kääri jauheliha tiiviiksi pötköksi leivinpaperin avulla. Voitele pötköt öljyllä ja paista 200asteessa n.20min.
Ja eeeeikun naaattimaan kera salaatin! : )
Valitettavasti valmiista tuotoksesta en muistanu ottaa kuvaa, kun pötköt oli menny jo parempiin suihin ; )
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti