maanantai 15. huhtikuuta 2013

Sunnuntaina pastaa

Meillä nautittiin(hotkaistiin) sunnuntai ehtoona ihan huippu hyvää valkosipuli-chili pastaa! Propsit tästä herkusta kuuluu avomiehelleni, joka tän kekkas jostain.

2:lle

250g pinaatti tuorepastaa
2 chiliä
4 isoa valkosipulin kynttä
Kirsikkatomaatteja
Persiljaa
Öljyä
Parmesania


Ohje:

Keitä tuorepasta ohjeen mukaan. Kuullota samalla runsaassa öljyssä pieneksi silputut valkosipulit ja chilit.
Puolita tomaatit haluamasi määrä.
Lisää keitetty pasta pannuun. Sekoittele.
Lisää sitten tomaatit ja silputtu persilja.
Sekoittele.
Jaa annokset lautasille ja ripottele päälle parmesanjuustoa.




Aiai, kyllä hivelee ja pistelee makuhermoja ;)

Ei kommentteja: